Super Mario meghódította a Lego birodalmát

Super Mario meghódította a Lego birodalmát

Sosem gondoltuk volna, hogy két teljesen eltérő régi klasszikus a Lego és a Super Mário közös játékot hoz létre. A Nintendo számítógépes játékban ugráló kabalája új virágkorát éri és kitört egykori szerepéből. Nemcsak a mozikban, hanem számtalan játékban is megjelenik plüssfiguraként vagy éppen Lego elemként. Igen, az építőkockák világát is meghódították a kiszabadítandó hercegnők, Yoshik, Mushroomok és persze maga Mario. A Lego világa újraélhetővé, egyedi fantáziánk szerint alakíthatóvá és valóságban fizikailag játszhatóvá varázsolja a digitális karaktereket. Minden alkalommal egy-egy új történetet alkothatunk meg és játszhatunk végig kedvenc hőseinkkel.

A szettek általában egy-egy szereplő otthonát vagy játszható akadálypályákat tartalmaznak. Az építőelemek természetesen kompatibilisek más termékcsoportok Lego darabjaival, így csak a fantázia szab határt a pályák bővítésének. A legtöbb pálya 25 és 30 ezer forint körüli áron kapható a Morzsa Játékbolt kínálatában, de kisebb kiegészítők ennél jóval kedvezőbb áron is elérhetőek. Minden csomag tartalmaz részletes építési útmutatót.

A nagyobb pályák mindegyike tartalmaz egy fő karaktert, de természetesen többségük külön is megvásárolható. Sőt, a zsákbamacska karaktercsomagok olyan figurákat tartalmaznak, amiket a nagyobb szettek gyakran nem. Így akár Mechakoopa, Stingby, Bully, Para-Biddybud, Freezie, Goombrat, Coin Coffer, Scaredy Rat, Hangyakatona vagy Pingvinfióka is részese lehet a játéknak. Minden csomag egy-egy meglepetés figurát tartalmaz és csak 2999 forintba kerül. Ezek a kis csomagok tökéletes kiegészítő ajándékok lehetnek a mindennapokban a nagyobb eseményekre kapott pályák mellé is.

A Lego Super Mario termékcsalád 6 éves kortól ajánlott fiuknak és lányoknak egyaránt. A készletekhez kísérő applikáció is tartozik, ami az építés és játék élményét teszik még teljesebbé. Az online megrendelés leadása után a csomagok jellemzően néhány napon belül házhoz szállításra kerülnek. A fizetés történhet a webshopban bankkártyával, átutalással, vagy akár a csomag átvételekor a futárnál is.