Hányszor ajánlott az infra shape edzés hetene?

Hányszor ajánlott az infra shape edzés hetene?

Az Infra Shape egy kombinált edzésforma, amely segít a fogyásban és testünk formában tartásában, miközben a cellulit ellen is jó. Három különböző módon fejt ki, három különböző hatást. Az infra shape infra fénye gyorsítja az anyagcserét, a beépített vákuum jót tesz a nyirokrendszernek és a legtöbb infra shape tréneren kollagén lámpa is található, ami feszesíti a bőrt. Összességében az infra shape edzés többet nyújt egy edzőteremben végzett edzésnél.

Azok számára, akik még soha nem sportoltak, gyorsabban láthatóak az eredménynek. A rendeszeresen sportolóknak egy kicsivel több alkalomra van szüksége, hogy elérjék a kívánt eredményt. Az infra bicikli használható kardióként az edzések mellett, de önmagában is szuper lehet izomnövelésre és fogyásra is. Akárhogyis az edzések előtt, közben és után sok víz fogyasztása erősen ajánlott, hiszen rengeteg vizet fogunk veszíteni az ilyen típusú edzések közben. Ha betartjuk a szabályokat, és hetente 2-3 edzést végzünk, akkor 5-6 alkalom után láthatjuk is az eredményt.

Az infra shape edzéseknből hetente legalább 2 alkalomra van szükség, de az igazán lelkes infrázók akár heti háromszor is mehetnek edzeni. Ha az infratréner nem a fő mozgásforma, hanem csak valamilyen másik edzés kiegészítése, akkor elég és jó, ha hetente 1 alkalommal vesszük igénybe az infra biciklit.

Néhány szalonban már találkozhatunk a fitness gépek új generációjával, a body rollal. A Body Roll vagy body shape

tulajdonképpen nyirokmasszázs, infravörös melegítő terápiával. A body roll jó kiegészítője lehet egy infra biciklis edzésnek. A body roll szuperül segít eltüntetni a narancsbőrt, élénkéti a vérbőséget, segít helyreállítani a szervezet hormonális egyensúlyát és kollagén termelését.

Mind az infratrener mind pedig a body roll olyan új generációs sport megoldások, amelyeket nem egy zsúfolt teremben kell gyakorolni. Hiszen az infra bicikli is egy saját szobában vagy teremben található a szalonokban, ahol kényelmesen át tudunk öltözni és nyugodtan tudunk tekerni, masszírozni.